close
Правила и условия
  1. a) Terms and Conditions

SC Artmasiv S.R.L. , codul fiscal 1005600027366, cu sediul  in mun . Chisinau, str. M. Sadoveanu 42/1, determina termini si conditii generale de folosire a site-ului www.lenjerie-shop.md.

 www.lenjerie-shop.md  este proprietatea  SC Artmasiv  S.R.L. si e inregistrata corespunzator.
Domenul www.lenjerie-shop.md  impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/ baze de date necesare este administrat de SC ARTMASIV S.R.L. in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

SC ARTMASIV S.R.L. care are in proprietate, vinde catre clientul persoana fizica sau juridica produsele prezentate in site si incaseaza de la acesta contravaloarea lor. SC ARTMASIV S.R.L. furnizeaza bunurile si serviciile care sunt subiectul termenilor si conditiilor de mai jos.

SC ARTMASIV S.R.L. isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului www.lenjerie-shop.md , structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Site-ul www.lenjerie-shop.md este gazduit de serverele unei firme terta. Societatea SC ARTMASIV S.R.L. nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, up-grade-uri etc. SC ARTMASIV S.R.L. nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.lenjerie-shop.md , indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

COMUNICARI ELECTRONICE
Prin accesarea site-ului www.lenjerie-shop.md, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii SC ARTMASIV S.R.L., comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la SC ARTMASIV S.R.L. in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.
Pentru dezabonarea de la acest site, utilizatorul poate trimite un email la adresa artmasiv@inbox.ru cu cererea respectiva.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)
Intregul continut al site-ului www.lenjerie-shop.md, incluzand, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC ARTMASIV S.R.L. si/sau a partenerilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor.

Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societatii SC ARTMASIV S.R.L. si este protejata de Legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC ARTMASIV S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea SC ARTMASIV S.R.L. sau a furnizorilor sai de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL LA SITE
Societatea SC ARTMASIV S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii SC ARTMASIV S.R.L., fara acordul scris al acesteia.

SECURITATEA INFORMATIILOR
SC ARTMASIV S.R.L. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. SC ARTMASIV S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.lenjerie-shop.md nu contin virusi sau alte componente daunatoare. De asemenea, societatea SC ARTMASIV S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care perecliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

  1. b) Return/Refund Policy


RESPONSABILITATI PRIVIND PRODUSELE
SC ARTMASIV S.R.L. granteaza originalitatea produselor livrate.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. 

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC ARTMASIV S.R.L. in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor,la reclamatie se anexeaza si bonul de plata.


LIMITARI ALE RESPONSABILITATII
Site-ul www.lenjerie-shop.md produsele sunt oferite “asa cum sunt” si “atat cat sunt disponibile”.
Societatea SC ARTMASIV S.R.L. nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea/functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site.
SC ARTMASIV S.R.L. nu va fi facuta responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

LITIGII
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SC ARTMASIV S.R.L. si  afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre SC ARTMASIV S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile in vigoare.

DECLINAREA RESPONSABILITATII
SC ARTMASIV S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site in scopul comercializarii. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul s.a.

SC ARTMASIV S.R.L. nu garanteaza, de asemenea, nici disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care societatea va avea dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda in cazul in care anumite produse nu mai apar in oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea editiei, etc). Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate deja de SC ARTMASIV S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

Valoarea maxima a obligatiilor SC ARTMASIV S.R.L. fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de SC ARTMASIV S.R.L. de la respectivul client.

În cazul în care nu doresc produsul după ce a fost livrat, cumpărătorul are la dispoziţie 14 zile pentru a-l returna, toate cheltuielile aferente( valoarea produsului) urmînd a fi returnate cumpărătorului timp de max.30 de zile, iar ceea ce ţine de cheltuieli de livrare şi tur-retur rămîn a fi achitate de către cumpărător.

Conform legii   Nr. 105 din  13.03.2003 “privind protecţia consumatorilor”  confecţiile şi articolele din tricot (articole de lenjerie de corp, lenjerie de pat, articole de ciorăpărie) nu se returneaza sau schimba.
Răspunderea pentru orice deterioare căuzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine companiei de livrare conform legislaţiei în vigoare. Produsele vor fi înlocuite de către Artmasiv S.R.L., dacă se va face dovada culpei de către curier şi vom fi înştiinţaţi în timp util.

Produsele, atunci cand este cazul, vor fi insotite de bonul de plata in original emis pentru produs.
SC ARTMASIV S.R.L. si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, societatea SC ARTMASIV S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

POLITICA DE PRETURI, LIVRAREA PRODUSELOR
Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte.
Societatea SC ARTMASIV S.R.L. va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC ARTMASIV S.R.L..
Livrarea produselor se va face  în Republica Moldova, prin intermediul unei firme de curierat. Artmasiv S.R.L. va contacta  clientii pentru confirmarea comenzilor pana la livrare.

Costul livrarii este de 40 lei pe teritoriul mun Chisinau si 100 lei pe teritoriul Republicii Moldova. Pentru comanda mai mare de 500 lei , livrarea in mun. Chisinau  nu se plateste.

Recepția produselor reprezintă confirmarea dumneavoastră că produsele au ajuns în stare bună. Bonul atasat  constituie contractul de vânzare/ cumpărare dintre dumneavoastră și Artmasiv S.R.L. conform legislației in vigoare. Comerciantul își rezervă dreptul de a intârzia sau de a anula livrări ale produselor comandate, dacă acestea nu pot fi onorate din motive force, conform legislaţiei.

În cazul nelivrării produselor sau a livrării necorespunzătoare, valoarea maximă a daunelor ce pot fi plătite clientului este cea a sumei încasate de la clientul respectiv.

Taxele de livrare vor fi afişate în momentul în care va fi comandat produsul, alegînd metoda şi ţara de livrare. Livrarea în raza municipiului Chişinău se efectuează în decurs de 24 ore, livrarea în celelalte localităţi ale republicii in decurs de 72 ore.

  1. e) Policy for transmission of Payment card details

POLITICA DE PLATI

Produsele comandate pot fi achitate prin urmatoarele metode:

  • Bani cash la livrare, in raza mun. Chisinau,
  • On-line prin intermediul cardurilor bancare Master Card si Visa. In acest caz se utilizeaza platforma Ecomence de la S.A. “MoldovaAgroIndBank”,

Pentru a beneficia de plata on-line este obligator ca clientul sa se inregistreze pe site acest site,   

La alegerea optiunii de plata cu cardul, clientul va fi directionat catre pagina securizata de plata a  S.A. “MoldovaAgroIndBank”   ecomm.maib.md , unde va completa datele cardului.

S.A. “MoldovaAgroIndBank”  asigura securitatea si datele bancare ale clientului conform normelor PCI DSS. Transferul de date intre site si ecomm.maib.md este codificat cu tehnologia SSL. In continuare datele sint transferate prin retelele bancii, care au cel mai inalt grad de securitate  S.A. “MoldovaAgroIndBank” nu transminte datele acestea partilor terte.

Pentru autentificarea suplimentara a detinatorului de card se foloseste protocolul 3D Secure. Daca banca clientului are asa tehnologie, atunci clientul va fi redresat catre serverul bancii respective pentru indentificare suplimentara.  Despre procedura aceasta clientul poate sa se informeze la banca care a emis cardul.La finisarea platii on-line, clientul primeste automat cecul electronic la e-mail-ul indicat la inregistrare.

Siguranta platilor on-line le garanteaza S.A. “MoldovaAgroIndBank”. Toate operatiunile de plata cu cardul au loc in stricta concordanta cu cerintele VISA International , MasterCard si alte sisteme de plati. La transferul de date in momentul platilor on-line se folosesc tehnologii speciale de siguranta, prelucrarea informatiei are loc pe serverele companiilor de plati.

  • Prin virament, in contul bancar al firmei,
  • Prin intermediul sistemului PayPal.
  1. c) Consumer Data Privacy Policy

SECURITATEA DATELOR PERSONALE 

Conform art. 5 alin (5) al Legii nr. 133 din 08.07.2011 privind protecţia datelor cu caracter personal:

(1) Prelucrarea datelor cu caracter personal se efectuează cu cons imţămîntul subiectului datelor cu caracter personal.

 (2) Consimţămîntul privind prelucrarea datelor cu caracter personal poate fi retras în orice moment de către subiectul datelor cu caracter personal. Retragerea consimţămîntului nu poate avea efect retroactiv.

 (3) În cazul incapacităţii de exerciţu sau al capacităţii de exerciţiu limitate a subiectului datelor cu caracter personal, consimţămîntul privind prelucrarea datelor cu caracter personal se acordă, în formă scrisă, de către reprezentantul lui legal.

(4) În cazul decesului subiectului datelor cu caracter personal, consimţămîntul privind prelucrarea datelor sale se acordă, în formă scrisă, de către succesorii acestuia, dacă un astfel de consimţămînt nu a fost dat de subiectul datelor cu caracter personal în timpul vieţii. (5) Consimţămîntul subiectului datelor cu caracter personal nu este cerut în cazurile în care prelucrarea este necesară pentru:

  1. a) executarea unui contract la care subiectul datelor cu caracter personal este parte sau pentru luarea unor măsuri înaintea încheierii contractului, la cererea acestuia;
  2. b) îndeplinirea unei obligaţii care îi revine operatorului conform legii;
  3. c) protejarea vieţii, integrităţii fizice sau a sănătăţii subiectului datelor cu caracter personal;
  4. d) executarea sarcinilor de interes public sau care rezultă din exercitarea prerogativelor de autoritate publică cu care este învestit operatorul sau terţul căruia îi sînt dezvăluite datele cu caracter personal;
  5. e) realizarea unui interes legitim al operatorului sau al terţului căruia îi sînt dezvăluite datele cu caracter personal, cu condiţia ca acest interes să nu prejudicieze interesele sau drepturile şi libertăţile fundamentale ale subiectului datelor cu caracter personal;
  6. f) scopuri statistice, de cercetare istorică sau ştiinţifică, cu condiţia ca datele cu caracter personal să rămînă anonime pe toată durata prelucrării. Modalitatea de retragere a consimţămîntului În cazul în care furnizorul de servicii va presta servicii adiționale, care nu fac obiectul prelucrării datelor necesare pentru încheierea contractului prestat, se va solicita consimțămîntul consumatorului privind prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri cum ar fi marketing direct.

În cazul în care doriţi să beneficiaţi de produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului - va fi nevoie să ne furnizaţi informaţii personale.

Datele personale sunt colectate in vederea prelucrarii acestora in scop de comunicare/ marketing/ publicitate. Cu toate acestea, Utilizatorul website-ului nu este obligat sa furnizeze datele cu caracter personal. 
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Artmasiv S.R.L.. si pot fi comunicate numai bancilor sau curierilor colaboratori, in masura in care aceste informatii le sunt necesare in relatia cu Utilizatorul. 
Utilizatorul beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa  catre Artmasiv  S.R.L. cu o cerere scrisa, datata si semnata la urmatoarea adresa de e-mail: artmasiv@inbox.ru
Urmare a solicitarii de stergere a Contului creat in cadrul website-ului, operatiunea fiind ireversibila, Utilizatorul nu va mai avea posibilitatea accesarii online a unor formulare din cadrul website-ului, precum nici a istoricului de comenzi.

POLITICA PRELUCRARII DATELOR CU CARACTER PERSONAL
SC Artmasiv S.R.L. în calitate de autor, proprietar si administrator al site-ul web www.www.lenjerie-shop.md, respectă caracterul privat și securitatea datelor cu caracter personal al fiecărei persoane care accesează site-ul web. In conformitate cu dispozitiile art. 5 alin (5) al Legii nr. 133 din 08.07.2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, SC Artmasiv S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile prezentate mai jos, datele personale care ne sunt furnizate. Societatea noastra se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate prin intermediul site-ului www.www.lenjerie-shop.md, asa cum prevad dispozitiile legii cu modificarile ulterioare privind protectia datelor personale.
Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamintul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC Artmasiv S.R.L. in conformitate cu scopurile mentionate mai jos.

 Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ori aveti intrebari legate de confidentialitatea datelor, ne puteti contacta / notifica oricand utilizand datele de contact existente pe site. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate, va rugam sa nu ni le furnizati.

SCOPUL COLECTARII DATELOR 
- înțelegerii empirice a comportamentului utilizatorilor site-ului nostru cât și a serviciilor noastre
- realizarii de statistici în vederea creeării unei comunicari eficiente între noi și utilizatori
- transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;
Artmasiv S.R.L.  nu va dezvalui unei terte parti niciuna dintre datele dumneavoastra (informatii personale sau informatii optionale) fara acordul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care avem convingerea, de buna credinta, ca legislatia ne impune acest lucru sau ca acest lucru este necesar pentru protejarea drepturilor sau a proprietatii societatii noastre.

COOKIES
Atunci când vizitaţi site-ul nostru, putem stoca unele date pe calculatorul dvs. sub forma unui “cookie” pentru a recunoaşte automat calculatorul dvs. la urmatoarea vizită. Aceste “Cookies” ne pot fi de ajutor în multiple feluri, spre exemplu prin faptul că permit identificarea unei pagini web vizitate, pentru a veni mai bine în intâmpinarea intereselor dvs. sau pentru a stoca datele dvs. de conectare pentru a salva timp cu reînregistrarea. Dacă nu doriţi să primiţi “cookies”, vă rugăm să configuraţi browser-ul de internet astfel încât să ştergeţi tot ce inseamnă “cookies” de pe unitatea centrală a calculatorului, să le blocaţi sau să primiţi un avertisment înainte ca o “cookie” sa fie salvată. Alte servicii Acest site foloseşte servicii terţe precum Google Adwords sau Google Analytics, ale căror informaţii pot fi folositoare în optimizarea interacţiunii dvs. cu website-ul nostru. Prin aceste servicii putem utiliza cookies în scop de remarketing prin Google, fără a le asocia în nici un fel cu identitatea dumneavoastră. Funcția de remarketing sau funcțiile similare din programul AdWords ne permit să ajungem la acei utilizatori care v-au accesat în trecut site-ul și să ne adresam persoanelor potrivite cu mesajul potrivit. După un timp de la ultima vizita a site-ului nostru, remarketing-ul este dezactivat automat.Google detectează cookie-urile memorate de calculatorul dumneavoastră şi încearcă să vă servească informaţii cât mai relevante (bazate pe preferinţele dumneavoastră) atunci când căutaţi pe Internet.

DISPOZITII FINALE
Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

 

 

Beatrice Lingerie reprezintă o rețea de magazine de lingerie intimă și accesorii pentru somn atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

© 2021 Beatrice-Lingerie- Все права защищены. UNA.md based